Jocuri barbie cu aripi de pui imbracate in sos

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

aripi de pui imbracate in sos

O retete de friptura de aripi de pui imbracate intr-un strat gustos de faina si alte ingrediente. O sa incepi prin taiarea fiecarui parte din aripa in bucati mai buni, apoi trebuie sa prepari un sos special in care marinezi carnea si o inmoi pentru a putea prinde stratul de faina pe ele, dupa care le asezi pe toate intr-o oala mai mare si le bagi la cuptor. Cand aripile sunt gata trebuie sa faci un sos pentru a inmuia aceste gustoase bucati de carne. Sosul se prepara intr-o oala mai inalta adaugand ingrediente ca cascaval, apa, sos de tomate si altele. Acum ca toate componentele retetei sunt gata poti sa le combini si sa incepi sa mananci. Pofta mare!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri de prajit jocuri de taiat jocuri in bucatarie jocuri barbie de gatit
 Mouse-ul este folosit pentru a gati aceste gustoase retete de aripi de pui in sos- Mouse-ul este folosit pentru a gati aceste gustoase retete de aripi de pui in soslimitator