Jocuri barbie cu barbie gatind pizza

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

barbie gatind pizza

Pizza este un alimente foarte important pentru foarte multa lume si Barbie vrea sa faca cat mai multi oameni fericiti asa ca si-a deschis un magazin de pizza impreuna cu fata sa cea mica. Magazinul este destul de nou asa ca Barbie abia se obisnuieste sa gateasca pizza si are nevoie de ajutorul tau. Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza acest joc de gatit iti vom explica noi. Trebuie sa primeste o comanda de la client apoi iei aluatul il framanti bine si alegi forma pizzei dorite de client, dupa care bagi aluatul la cuptor, ii adaugi toate cele necesare impreuna cu sosurile si garnitura ca apoi sa o servesti celui mai flamand client sa il faci fericit. Gateste cat mai multe porti de pizza pentru a face lumea fericita!


Tags: jocuri gatit jocuri pizza jocuri barbie gateste jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie
 Gateste impreuna cu Barbie cele mai bune si mai gustoase pizza folosind mouse-ul!- Gateste impreuna cu Barbie cele mai bune si mai gustoase pizza folosind mouse-ul!limitator