Jocuri barbie cu bomboane in cutie

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

bomboane in cutie

Gateste impreuna cu Barbie cele mai gustoase prajituri bomboane. Acestea vor fi decorate frumos, puse la cuptor si apoi acoperite cu glazura, dupa ce ai gatit destule le poti aranja intr-o cutie si poti apoi decora chiar si pe aceasta cu diferite materiale modele si fundite. Pentru a iti gatit prajiturile din acest joc foloseste MOUSE-ul. Mai intai pune aluat in forme, dupa care adauga diferitele tipuri de bomboane, cirese si alte decoratiunii, apoi trage intreaga tava de forme in cuptor si lasa-le pana se coc. Scoate prajiturile pe masa, adauga glazura si punele in tava de pregatit. Distreaza-te si gateste cele mai gustoase prajituri online!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri de gatit prajituri jocuri cu prajituri jocuri cu ciocolata jocuri in bucatarie