Jocuri barbie cu briose curcubeu cu sara

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

briose curcubeu cu sara

Sara te invita la o noua runda de jocuri de gatit online, iar tura asta o sa facem o super prajitura curcubeu pentru a servi prietenilor. Trebuie a urmam instructiunile lui Sara, adunand fiecare ustensila necesara pentru gatit pe masa apoi punem ingredientele si ne apucam de gatit. Trebuie sa amesteci in boluri combinatiile de ingrediente aratate de Sara, apoi sa le pui la cuptor pentru coacere ca sa rezulta un aluatul numai bun pentru brosele noastre pe care apoi le acoperim cu o super glazura gatita de noi!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri de servit jocuri cu sara jocuri de gatit cu sara
 Foloseste mouse-ul pentru a gati aceste briose curcubeu impreuna cu Sara- Foloseste mouse-ul pentru a gati aceste briose curcubeu impreuna cu Saralimitator