Jocuri barbie cu bucataria rachel retete ciocolata

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

bucataria rachel retete ciocolata

Rachel vrea sa dea premiul pentru cea mai buna reteta gatite in acest joc de gatit online in care poti sa pregatesti cele mai interesante retete online. Joaca-te impreuna cu Rachel jocuri de gatit si gateste retete din ciocolata pentru prieteni si familie, dar mai ales pentru a trece testele de bucatareasa. Jocul este oarecum simplu, trebuie intai sa aduni uneltele de gatit si ingredientele pentru gatit pe masa si apoi sa incepi procesul propriu zis de amestecare a ingredientelor, de prajit si copt prajiturile ca apoi sa le ornezi pentru a fi placute la gust dar si la vedere!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri cu ciocolata jocuri in bucatarie jocuri de facut mancare
 Foloseste mouseul pentru a gatit cele mai bune mancaruri online impreuna cu Rachel- Foloseste mouseul pentru a gatit cele mai bune mancaruri online impreuna cu Rachellimitator