Jocuri barbie cu burger la papas

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

burger la papas

Burgeria lui Papas s-a deschis iar tu impreauna cu colegii tai trebuie sa aveti grija de fiecare client in parte. Trebuie sa preluati comanda de la fiecare client cat mai repede apoi trebuie sa gatiti burgerii exact asa cum ii vor ei. Foloseste fiecare stand pentru a gatit burgerii, fii atent sa nu ii arzi, pentru a pregati chiflele si pentru a pune diferitele sosuri dorite de fiecare client. Incearca sa gatesti totul foarte rapid dar in acelasi timp sa fie gustos pentru a face clientii sa revina la Bugergia lui Papas.


Tags: jocuri de gatit jocuri burgeri jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de servit jocuri management jocuri cu restaurante jocuri papa
 Pentru a prelua comenzile si pentru a gati burgerii foloseste mouseul-ul- Pentru a prelua comenzile si pentru a gati burgerii foloseste mouseul-ullimitator