Jocuri barbie cu capsunica aduna fructele

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

capsunica aduna fructele

Caspunica prajiturica trebuie sa isi ajute prietenele sa aseze toate fructele si alte instrumente de bucatarie pe raft inainte sa cada jos de pe banda rulanta. Ea trebuie sa ia elementele de pe banda si apoi sa gaseasca urma lor din dulap si sa le plaseze acolo, insa Capsunica este mica si are nevoie de ajutorul tau pentru a reusi. Distreaza-te in acest joc cu fructe impreuna cu Capsunica prajiturica!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri cu prajituri jocuri cu capsunica prajiturica jocuri cu capsunica prajiturica si prietenele ei jocuri cu capsuni jocuri cu capsunica
 Foloseste mouse-ul pentru a ridica fructele impreuna cu Capsunica si punele pe raft[- Foloseste mouse-ul pentru a ridica fructele impreuna cu Capsunica si punele pe raft[limitator