Jocuri barbie cu capsunica gateste tort

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

capsunica gateste tort

Capsunica vrea sa gateasca un tort foarte gustos impreuna cu prietenele ei, dar nu se pot hotara ce culori sa aleaga, ce ingrediente si cu ce sa faca decoratiunile asa cu tu trebuie sa le ajute. Trebuie sa gateste tortul impreuna cu ele, cu Capsunica si prietenele sale, si sa alegi ingredientele in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea. Foloseste instructiunile pe care le ai dinainte nivelului si apasand pe carticica cu Recipe atunci cand ai nevoie chiar in timpul gatitului!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri cu prajituri jocuri cu capsunica prajiturica jocuri cu capsunica prajiturica si prietenele ei jocuri cu capsuni jocuri cu capsunica
 Foloseste mouseul pentru a putea sa o ajuti pe Capsunica la gatit- Foloseste mouseul pentru a putea sa o ajuti pe Capsunica la gatitlimitator