Jocuri barbie cu clawdeen placinta cu ciocolata

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

clawdeen placinta cu ciocolata

Clawdeen vrea sa gateasca o placinta cu ciocolata pentru prietenele ei din Monster High, insa are nevoie de ajutor ca sa faca asta, iar daca tu vrei sa o ajuti iti va accepta cu placere ajutorul. Reteta de placinta cu ciocolata nu este foarte grea trebuie sa amesteci faina cu cateva ingrediente pentru a face aluatul, apoi trebuie sa topesti ciocolata impreuna ca unt ca sa faci umplutura pentru a termina reteta facuta impreuna cu Clawdeen din monster high!


Tags: jocuri cu monster high jocuri cu placinta jocuri de gatit placinta jocuri de gatit mancare jocuri de gatit in bucatarie jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie
 Pentru a gati placinta cu Clawdeen poti sa folosesti mouse-ul la amestecatul ingredientelor- Pentru a gati placinta cu Clawdeen poti sa folosesti mouse-ul la amestecatul ingredientelorlimitator