Jocuri barbie cu cocktail de inghetata monster high

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

cocktail de inghetata monster high

Cocktailul de inghetata Monster High este un cocktail format din mai multe feluri de dulciuri si siropuri pe care fetele din Monster High il fac des si se bucura de gustul acestuia cand vorbesc despre chestiile care s-au mai intamplat in liceul Monster High. Astazi tu poti sa iti prepari singura aceasta super reteta de cocktail gustos pentru a fi una din fetele din Monster high!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri de gatit monster high jocuri de gatit draculaura jocuri cu placinta jocuri de gatit placinta jocuri de gatit mancare jocuri de gatit in bucatarie jocur
 Pentru a gati acest cocktail gustos din Monster High foloseste mouse-ul selectand paharele si restul ingredientelor din partea de sus.- Pentru a gati acest cocktail gustos din Monster High foloseste mouse-ul selectand paharele si restul ingredientelor din partea de sus.limitator