Jocuri barbie cu dora la restaurant

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

dora la restaurant

Dora trebuie sa serveasca cat mai multi oameni la restaurantul sau si pentru asta trebuie sa fie rapida si sa faca clientilor pe plac. Imediat ce un client intra, apasa pe el si du-l la o masa libera si asteapta sa comande, dupa ce i-ai vazut comanda apasa pe el si asteapta sa apara la tejghea mancarea comandata dupa care apesi pe ea si o servesti la masa care a cerut-o insa intre timp trebuie sa servesti ceilalti clienti pentru a nu ii pierde. Dupa fiecare zi, daca ai adunat destui bani, poti sa iti upgradezi restaurantul cu cat mai multe optiuni pentru si mai multi clienti.


Tags: jocuri cu dora jocuri gatit jocuri de servit jocuri cu mancare jocuri cu restaurante jocuri in bucatarie jocuri cu dora de gatit jocuri cu dora exploratoarea
 Foloseste mouseul pentru a pune clientii la mesele lor si pentru a ii servi cu mancarea comandata- Foloseste mouseul pentru a pune clientii la mesele lor si pentru a ii servi cu mancarea comandatalimitator