Jocuri barbie cu fabrica de torturi

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

fabrica de torturi

Jocuri de gatit torturi online pe jocurigatitonline.com. In acest joc va trebuie sa gatesti cat mai multe torturi intr-un timp cat mai scurt. O sa ai blatul deja asamblat, iar tu va trebuie sa pui doar glazura si celelalte decoratiuni a unui tort bine facut cum ar fi fructele gustoase, bomboanele colorate si multe alte ingrediente gustoase si foarte frumos facute. Insa nu o sa iti poti arata intregul tau geniul in jocul nostru din bucatarie pentru ca va trebuie sa faci fiecare tort dupa reteta aratata in partea dreapta sus. Acolo vei vedea culoarea si toate decoratiunile plus glazurile folosite, pe care tu va trebuie sa le recreezi pe tortul tau inainte sa treaca pe banda rulanta. Distreaza-te gatind si decorand cele mai frumoase si gustoase torturi online!


Tags: jocuri de gatit jocuri cu torturi jocuri cu prajituri jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri de decorat