Jocuri barbie cu friptura de curcan cu sara

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

friptura de curcan cu sara

Friptura de curcan este o specialitate a lui Sara si ea vrea sa te invete si pe tine cum sa o gatesti. In primul rand trebuie sa pregatesti umplutura din diferite legume si fructe curatate si taiata, o paine si apoi toate ingredientele puse intr-o tava si prajite impreuna cu diferite mirodenii. Dupa ce umplutura este gata trebuie sa umpli curcanul si sa il pui la gatit ca poi sa te bucuri impreuna cu sara de o friptura minunata.


Tags: jocuri gatit jocuri de gatit cu sara jocuri cu sara de gatit jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri in bucatarie jocuri de taiat jocuri de curatat
Urmareste pasii lui Sara si foloseste mouseul pentru a lucra impreuna cu ea- Urmareste pasii lui Sara si foloseste mouseul pentru a lucra impreuna cu ealimitator