Jocuri barbie cu gateste pentru cina

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

gateste pentru cina

Ce este pentru cine? Poate poti tu sa prepari un preparat interesant ales din meniu. In acest joc totul este la alegerea ta, te poti uita in meniu sa vezi ce vrei sa prepari apoi poti incepe sa faci o reteta. Intai trebuie sa alegi ingredientele, ele sunt scrise in limba engleza, dar tu poti sa cauti punand mouseul deasupra unui ingredient si daca se potriveste cu un nume din lista apesi pe el pentru a il lua. Dupa ce ai toate ingredientele urmeaza prepararea felului. Trebuie sa tai, sa decojesti, sa pisezi si sa amesteci toate ingredientele cat mai rapid pentru ca esti contra timp. Dupa curatare, stoarcere si alte lucruri ce se intampla in bucatarie trebuie sa prajiesti, sa fierbi si sa coci ingredientele ca apoi sa le poti aseza si orna pentru o mancare cat mai gustoasa.


Tags: jocuri de gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri de fiert jocuri de taiat
 Foloseste mouseul pentru a prepara o cina cat mai gustoasa intr-un timp cat mai scurt - Foloseste mouseul pentru a prepara o cina cat mai gustoasa intr-un timp cat mai scurt limitator