Jocuri barbie cu gateste prajituri gustoase

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

gateste prajituri gustoase

Cele mai gustoase prajituri pot fi gasite in restaurantul unde lucrezi tu pentru ca tu esti cea care le gateste. Poate nu faci toata reteta tu, dar aluatul este usor de facut insa combinatiile de garnituri si glazuri trebuie atent combinate si amestecate pentru a face cele mai bune prajituri, deasemenea, trebuie respectata si reteta ceruta de clienti asa ca creativitatea ta se va aplica doar la cantitatea adaugata. Asadar, tu in acest joc trebuie sa adaugi glazurile pentru prajiturile create urmarind reteta si folosind mouse-ul pentru a trage fiecare garnitura peste aluatul de prajitura. Gateste online si distreaza-te intr-un joc de facut prajituri!


Tags: jocuri gatit jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri in bucatarie jocuri cu restaurant jocuri de decorat jocuri cu prajituri