Jocuri barbie cu jenny taco cu carne vita

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

jenny taco cu carne vita

Jenny ne invata o noua reteta de tacos. O sa facem tacos normali insa la acestia adaugam si o ingredibila friptura de vita pentru a da un gust cu total deosebit atat pentru tacos cat si pentru vita care va fi combinata cu mai multe ingrediente si condimente. Jenny o sa te indrume in gatirea acestei retete si o sa trebuiasca sa ii urmezii pasii pentru a o duce la final. Trebuie sa cauti ustensilele si ingredientele prin sertare si frigider insa o data ce inveti unde sunt toate, totul o sa fie foarte usor de preparat si ingredientele or sa se amestece perfect. Incearca sa mentii faci reteta cat mai aproape de instructiunile lui Jenny daca vrei sa iasa gustoasa si aratoasa!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri barbie de gatit jocuri in bucatarie jocuri de taiat jocuri cu jenny jocuri fiert