Jocuri barbie cu la cafeneaua lui sami

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

la cafeneaua lui sami

Sami si prietena ei si-au deschis o cafenea pentru a servi toate fetele si toti baietii care vor sa manance o prajitura si sa bea un suc sau o cafea. Toate ingredientele sunt deja gatite in celelalte jocuri de gatit pe care le avem si acum trebuie servite. Cand un client iti spune Hi atunci trebuie sa apesi pe una din camerele din spatele acestora pentru a ii trimite acolo. Fii atent atunci cand ei iti cer ceva, intai trebuie sa apesi pe acel lucru si apoi pe camera lor pentru a il trimite acolo. Daca esti rapida si ai mai multi clienti atunci poti sa faci mai multi bani pentru a iti extinde cafeneaua si pentru a putea gati mai mult!


Tags: jocuri gatit jocuri de gatit mancare jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de servit jocuri cu restaurante
 Foloseste mouseul pentru a trimite clientii in camera lor si tot cu mouseul selectezi tipul de mancare pe care l-au comandat si il trimite in cabina lor.- Foloseste mouseul pentru a trimite clientii in camera lor si tot cu mouseul selectezi tipul de mancare pe care l-au comandat si il trimite in cabina lor.limitator