Jocuri barbie cu lasagna online

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

lasagna online

Lasagna trebuie pregatita pentru prietenul tau care vine la cina. Ia ceapa, usturoiul dar si celelalte ingrediente si curata-le, taie-le si ztrobeste-le pentru a putea fie preparate in mancare. Rade morcovul, decojeste rosiile si pune totul pe foc. Atunci cand ai ajuns la aragaz trebuie sa foloseste rotundurile din dreapta pentru face diferite actiuni. Urmareste scrisul din partea de sus apoi trage rotundul care spune acelasi lucru din parte dreapta spre aragaz. bulele de care nu ai nevoie poti da click pentru a disparea, deasemenea ai grija la fluturi sa dai click pe ele inainte sa treaca in partea dreapta. Fii gata de acest maraton culinar si gateste o lasagna online.


Tags: jocuri gatit jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de taiat jocuri de prajit jocuri in bucatarie
 Foloseste mouseul pentru a pregati si pentru a gati toate ingredientele - Foloseste mouseul pentru a pregati si pentru a gati toate ingredientele limitator