Jocuri barbie cu limonada cu capsunica prajiturica

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

limonada cu capsunica prajiturica

Capsunica impreuna cu prietenele sale Tarta Coacaze, Torte Zmeurica, Pudinca Prunica, Muguri de portocala vrea sa faca cea mai buna limonada care a existat vreodata. Mai intai trebuie sa prinzi fructele impreuna cu Capsunica prajiturica folosind cosul sau, apoi trebuie sa torni in pahare limonada dupa care o sa servesti fiecare fata cu cate pahare de limonada vor si de aroma care il doresc. La sfarsit dupa ce ai terminat de gatit limonada vei putea sa te bucuri de o sedinta de pictat si creat desene impreuna cu Capsunica si pritenele ei!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri cu prajituri jocuri cu capsunica prajiturica jocuri cu capsunica prajiturica si prietenele ei jocuri cu capsuni jocuri cu capsunica
 Foloseste mouse-ul pentru a crea cele mai frumoase desene cu capsunica si pentru a prepara limonada delicioasa!- Foloseste mouse-ul pentru a crea cele mai frumoase desene cu capsunica si pentru a prepara limonada delicioasa!limitator