Jocuri barbie cu magazinul de clatite papas

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

magazinul de clatite papas

Inca un magazin unde mancare trebuie sa fie pregatita cat mai bine dar in acelasi timp trebuie sa fie foarte gustoasa. Invata sa gateste cele mai bune clatite pentru a mentine magazinul de clatite deschis cat mai mult si pentru a face clientii fericiti. Intai ia comanda clientului si fii sigura ca trimiti hartia la statia de gatit dupa care trebuie sa gatesti fiecare clatita dupa cerintele clientilor si sa aranjezi totul asa cum trebuie pentru a parea cat mai gustoasa. Fii rapida si nu lasa clientii sa astepte, deasemenea incearca sa faci fiecare clatita cat mai gustoasa. Daca faci destui bani poti sa iti upgradezi magazinul si sa iti extinzi afacerea.


Tags: jocuri de gatit jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri cu restaurante jocuri management jocuri de servit