Jocuri barbie cu magazinul de dulciuri barbie

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

magazinul de dulciuri barbie

Joaca jocuri cu magazinul de dulciuri a lui Barbie, unul dintre cele mai dulci magazine de prajituri pe care l-ai vazut vreodata. Insa frumoasa Barbie are nevoie de ajutorul tau pentru a isi putea gasi diferitele tipuri de retete si pentru a gati toate dulciurile pe care clientii ei le doresc. Nu este foarte greu, trebuie sa gasesti ingredientele potrivite in cartea de bomboane si prajituri din partea stanga, sau punand MOUSE-ul deasupra fiecarei tip de prajituri de pe tejghea astfel facand retetele si servind clientii cat mai repede in noul magazin cu dulciuri a lui Barbie. Joaca si tu cele mai tari jocuri de preparat prajituri online pe jocurigatitonline.com!


Tags: jocuri de gatit prajituri jocuri cu prajituri jocuri cu magazine jocuri management jocuri cu bomboane jocuri cu dulciuri jocuri de gatit dulciuri