Jocuri barbie cu mancare chineaza pui chow mein

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

mancare chineaza pui chow mein

Jocuri de gatit mancare chinezeasca de pui Chow Mein. Astazi va trebuie sa invatam o retete de pui, aceasta reteta foarte gustoasa de altfel este usoara si aduce impreuna uimitorul gust a legumelor, taieteilor si a unei carni gatite bine si condimentata cu gust. O sa incepem cu prepararea ingredientelor dupa taiere si spalare, intr-o tigaie incinsa aruncam legumele pregatite si cateva bucati de pui marinat. Apoi adaugam taietii cei lungi, de care am mai facut si in alte jocuri cu mancare, dupa care turnam restul sosului de soia marinat si bineinteles amestecam pana la perfectiune! Daca reusesti sa urmezi fiecare instructiune si sa faci reteta singura atunci vei obtine o reteta de pui Chow Mein nemaipomenit de gustoasa!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri de taiat jocuri de fiert jocuri de copt
 Mouse-ul in acest joc este folosit pentru a face cele mai gustoase retete de pui, cu el vei putea curata, taia si invarti lingura in mancare- Mouse-ul in acest joc este folosit pentru a face cele mai gustoase retete de pui, cu el vei putea curata, taia si invarti lingura in mancarelimitator