Jocuri barbie cu mancare pentru nunta

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

mancare pentru nunta

Esti gata pentru a gati cele mai bune, gustoase si ma aratoase torturi pe care le-ai vazut vreodata? Ei atunci, intra in acest joc de gatit pentru a incepe nebunia de facut mancare. In primul rand trebuie sa alegi o cladire unde vei incepe sa gatesti dupa care, in acea cladire vei putea sa alegi unul dintre 3 moduri de a gati fiecare avand propriul nivel de dificultate cu care te poti confrunta. In timpul gatitului trebuie identifici ingredientele scrisa in bara de jos si a caror forma apare pe masa, trebuie sa le tragi apoi pe tabla de lucru si sa incepi procesul de gatire, amesteca aluatul, decoreaza apoi prajiturile si fa cele mai gustoase reteta de torturi pentru nunti!


Tags: jocuri gatit jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de copt jocuri cu prajituri
 Foloseste mouseul pentru a gatit cele mai gustoase torturi la nunti!- Foloseste mouseul pentru a gatit cele mai gustoase torturi la nunti!limitator