Jocuri barbie cu monster high gatit pizza

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

monster high gatit pizza

Joaca jocuri de gatit pizza impreuna cu Draculaura din monster high, liceul unde merg toate fetele monstru. Pentru ca fetele din liceul monstrilor au nevoie de mancare, Draculaura are nevoie de ajutor tau pentru a putea gati cea mai gustoasa pizza pentru ea si prietenile sale. Reteta de pizza este usor de facut, iar tu trebuie sa o ajuti pe Dracaulaura dar si sa ii urmezi sfaturile atunci cand vrei sa combini ingredientele. Trebuie sa pregatesti fiecare ingredient cu atentie, sa tai legume si sa prepari aluatul, iar totul trebuie combinat si apoi pus la cuptor pentru a se face. Fa o reteta gustoasa de pizza in noul joc de facut pizza pe jocurigatitonline.com!


Tags: jocuri gatit jocuri de gatit monster high jocuri monster high jocuri cu draculaura jocuri de gatit pizza jocuri de facut mancare