Jocuri barbie cu pizzeria lui papas

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

pizzeria lui papas

Pizzeria lui Papas s-a deschis, iar tu nu poti rata ocazia de a gati in cea mai vestita bucatarie din jocurile de gatit. Ca in fiecare joc a la Papas poti sa folosesti mouse-ul mai intai pentru a prelua comanda, apoi intri in bucatarie unde ai toate ingredientele necesare pentru a face reteta dorita de client. Va trebuie sa faci aluatul, sa il framanti, sa il amesteci si bineinteles sa il aplatizezi ca sa arate ca un aluat de pizza, apoi pui ingredientele, il coci la cuptor si adaugi sosurile dorite de client, astfel vei crea cele mai gustoase pizza in Pizeria lui Papas!


Tags: jocuri de gatit jocuri cu pizza jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de servit jocuri management jocuri cu restaurante jocuri papa
 Foloseste mouse-ul pentru a prelua comenzile clientilor, dar si pentru a le gati in bucataria din restaurantul lui Papas- Foloseste mouse-ul pentru a prelua comenzile clientilor, dar si pentru a le gati in bucataria din restaurantul lui Papaslimitator