Jocuri barbie cu prajitura cu branza si ciocolate

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

prajitura cu branza si ciocolate

Gateste online impreuna cu noi in acest joc de gatit o super prajitura cu branza si ciocolata. In acest joc trebuie sa fii foarte rapida daca vrei sa faci un punctaj maxim si o prajitura gustoasa. In primul rand trebuie sa gasesti ustensilele si ingredientele care sunt in bucatarie si iti vor fi prezentate in bara de jos a jocului. Dupa ce le-ai gasit, vei incepe sa faci aluatul. In aceiasi bara iti va aparea un patrat cu mai multe celule care dispar cu cat timpul trece, tu trebuie sa apesi pe ustensila care este arata in acea poza inainte sa dispara toate patratele si sa urmezi apoi pasii de mestecat in mancare sau orice altceva este nevoie. Gateste cea mai gustoasa prajitura online chiar acum!


Tags: jocuri de gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri in bucatarie jocuri gatit jocuri de gatit dulciuri jocuri cu torturi
 Foloseste mouseul pentru a gati cea mai gustoasa prajitura cu branza si ciocolata!- Foloseste mouseul pentru a gati cea mai gustoasa prajitura cu branza si ciocolata!limitator