Jocuri barbie cu prajituri cu branza de hello kitty

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

prajituri cu branza de hello kitty

Hello Kitty vrea sa gateasca cea mai gustoasa si cea mai buna reteta de prajituri cu branza pe care le-ai gustat vreodata. Mai intai insa ea doreste sa ii urmezii pasii pentru a amesteca fiecare ingredient intr-un bol, totul este simplu, daca nu gresit ordinea acestora. Dupa ce ai amestecat totul trebuie sa faci aluatul si umplutura daca vrei sa gatesti prajituri cu branza pe care o vom manca ca desert la cina. Hello kitty are labute mici asa ca nu poate sa foloseasca diferite instrumente din bucatarie pentru a gati, iar tu esti singura bucatareasa destul de buna pentru a ii face retetele ei gustoase de prajituri si de mancare. Distreaza-te intr-un nou joc online de gatit prajituri gustoase!


Tags: jocuri gati jocuri de gatit prajituri jocuri cu prajituri jocuri de facut mancare jocuri de gatit mancare jocuri cu torturi