Jocuri barbie cu pui cu lamaie

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

pui cu lamaie

Jenny, bucatareasa buna prietena cu Sara, vrea sa ne prezinte astazi o retete de pui cu lamaie. Ca si in celelate retete gatite impreuna cu Jenny trebuie sa folosim mouseul pentru a aduna ingredientele necesare de prin dulapuri si frigidere, apoi trebuie sa le taiem, curatam si sa le punem la fiert in oala de pe aragaz. Daca nu intelegi ce iti cere Jenny e foarte usor sa te uiti la poza din bara si fie trebuie sa cauti produsul acela in diferitele cabinete din bucatarie ori trebuie sa il folosesti in reteta noastra de pui cu lamaie. Incearca sa urmezi fiecare instructiune a lui Jenny pentru a face o reteta cu adevarat gustoasa!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri barbie de gatit jocuri in bucatarie jocuri de taiat jocuri cu jenny jocuri fiert