Jocuri barbie cu restaurant de extraterestrii

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

restaurant de extraterestrii

Joaca jocuri de gatit in restaurante pentru a servi cea mai buna mancare pentru extraterestrii. Ti se pare ciudate, insa se pare ca oamenii din spatiu sunt impatitimi ai mancarei gatite pe pamant si ei doresc un bucatar care stie cum sa prepare. Pentru a gati ceva pentru a iti servi clientii este foarte usor, uitate ce comanda primesti apoi apasa pe dozaturl de mancare de sus pentru a face desertul din prajituri, cornulete si altele, dar inainte de asta apasa pe masa pentru a pune farfuria. Dupa care, pentru mancare propriu-zisa trebuie sa gateste ceia ce clientul cere apasand pe ea si apoi asteptand sa se faca. Distreaza-te intr-un nou joc de gatit si servit la restaurantul extraterestru!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri de prajit jocuri in bucatarie jocuri de servit jocuri cu restaurante