Jocuri barbie cu sara gateste musaca

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

sara gateste musaca

Sara vrea sa te invete sa faci o musaca numai buna pentru intreaga familie. Trebuie sa incepi prin a curata si toca toate legumele pe care le ai, dupa care curati cativa ardei si faci sosul cu unt si alte ingrediente plus mirodenii pentru un gust mai bun. O data terminat trebuie sa scoti carnea amesteci sosul si legumele pentru a crea compozitia de musaca si o bagi la cuptor pentru a o gati. Gata ai terminat, pofta mare si spor la gatit!


Tags: jocuri gatit jocuri de gati cu sara jocuri cu sara jocuri cu sara de gatit jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri in bucatarie jocuri de servit
 Foloseste mouseul pentru toate actiunile din bucatarie, de la tocat, curatat, taiat si prajit. Fii atenta la instructiunile lui sara din partea de sus a jocului- Foloseste mouseul pentru toate actiunile din bucatarie, de la tocat, curatat, taiat si prajit. Fii atenta la instructiunile lui sara din partea de sus a joculuilimitator