Jocuri barbie cu sara gateste pui cu orez

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

sara gateste pui cu orez

Haide sa gatim impreuna cu Sara cel mai gustos pui cu orez si sa ne delectam in mancare bine gatita. Incepem ca deobicei adunand toate ustensilele necesare pe masa ca apoi sa incepem sa pregatim orezul, sa curatam si sa taiam puiul, dupa care fierbem orezul impreuna cu toate condimentele si bineinteles urmam pasii lui Sara pentru a nu gresi vre-un pas in acest process de gatit. Distreaza-te si gateste cu Sara cel mai gustos pui cu orez.


Tags: jocuri gatit jocuri cu sara jocuri gatit cu sara jocuri cu mancare jocuri de facut mancare jocuri de taiat jocuri de prajit
 Gateste cu Sara ajutandu-te de mouse pentru a utiliza fiecare unealta din bucatarie pentru a gati puiul cu orez- Gateste cu Sara ajutandu-te de mouse pentru a utiliza fiecare unealta din bucatarie pentru a gati puiul cu orezlimitator