Jocuri barbie cu taco la papas

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

taco la papas

Taco a la Papas sunt cei mai gustosi tacos pe care i-ai gustat vreodata, iar tu trebuie sa ii gatesti pentru clientii infometati ce ajung in restaurantul lui Papa. Pentru fiecare client trebuie sa iei comanda scrisa pe un biletul apoi sa o trimiti la bucatarie unde incepe adevarata magie a gatitului. Trebuie mai intai sa prajesti umplutura pentru tacos, o pui in tigaie si trebuie sa te uiti exact cand sa o intorci apoi o pui intre feliile de taco, dupa care mergi la urmatoarea statie si pui celelalte ingrediente comandate de client cum ar fi cartofii pai, ceapa, ketchup si altele. Daca reusesti sa faci o reteta perfecta de taco vei primi un bacsis mare si mai multe puncte pentru a deveni cea mai tare bucatareasa de taco!


Tags: jocuri de gatit jocuri burgeri jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de servit jocuri management jocuri cu restaurante jocuri papa
 Foloseste mouse-ul pentru a gati cei mai gustosi tacos si pentru a ii servi fiecarui client- Foloseste mouse-ul pentru a gati cei mai gustosi tacos si pentru a ii servi fiecarui clientlimitator