Jocuri barbie cu wingeria lui papa

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

wingeria lui papa

Inca un restaurant foarte interesant care prepara mancare gustoasa a fost deschis de Papas si are nevoie de tine pentru a ii conduce afacerea pana ceilalti angajati invata cum sa prepara retetele de pulpe. Ca in fiecare joc Papas retetele si clientii sunt pe primul loc, mai intai trebuie sa iei comanda de la client si apoi sa prepari reteta exact cum doreste clientul, mergand apoi la bucatarie sa prajesti aripile si pulpele de pui, apoi ornezi cu diferite sosuri si salate ca sa iti faci fiecare client fericit si satul!


Tags: jocuri de gatit jocuri burgeri jocuri de facut mancare jocuri cu mancare jocuri de servit jocuri management jocuri cu restaurante jocuri papa
 Foloseste mouse-ul pentru a gati fiecare reteta pentru clienti- Foloseste mouse-ul pentru a gati fiecare reteta pentru clientilimitator