Jocuri barbie cu ingrediente prajituri cu ciocolata

Cele mai frumoase jocuri barbie!
Comenteaza jocurile barbieRaporteaza jocurile barbie

Pentru a juca toate jocurile de pe MYBARBIE.BIZ trebuie sa ai anumite plugin-uri instalate pe calculatorul tau!
Daca dupa instalarea plugin-urile jocurile tot nu merg atunci va rugam sa folosit formular de mai jos pentru a raporta jocul!

Email:

Descrieti problema aici:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nume:

Adauga comentariul tau:

Scrie parerea ta sau ajuta pe ceilalti prin descrieri sau ponturi despre acest joc!
Orice comentariu care nu va avea un mesaj clar va fi sters!
Daca acest joc nu merge va rugam sa folositi folositi formularul de raportarea a jocul si sa urmati instructiunile sale!

Descriere:

ingrediente prajituri cu ciocolata

Retetele noastre sunt foarte complexe, iar pentru a invata cum se gateste o prajituri cu ciocolata mai intai trebuie sa iti folosesti mintea pentru a memora ingredientele si ordinea acestora. In acest joc trebuie sa faci chiar asta, trebuie mai intai sa citesti lista de ingrediente si apoi cu MOUSE_ul sa tragi pe fiecare asupra bolului, daca nu stii engleza este foarte usor, trebuie doar sa citesti cuvantul de pe lista in romana si apoi il cauti, un cuvant identic, pe masa de gatit si tragi acel obiect care contine ingredientul pentru prajitura noastra in bolul nostru. Nu uita, ca orice reteta are un timp, asa ca daca nu esti rapid e posibil sa o strici. Devin-o cea mai buna bucatareasa si gateste impreuna cu noi o reteta gustoasa de prajituri cu ciocolata!


Tags: jocuri gatit jocuri cu mancare jocuri cu prajituri jocuri de gatit prajituri jocuri cu ciocolata jocuri cu torturi